Vaknade en måndagsmorgon och tänkte idag får det bära eller brista. 12timmar senare låg jag åter i sängen, uppsagd från jobbet, just antagen till en skola 100mil bort och halva lägenheten nerpackad packad i en trave bananlådor.
Bullar, kakor, pizza, bröd, you name it! Någon gång varje dag är det mjöl högt och lågt i köket (som ligger precis(!) mitt emot mitt rum). Alla verkar fanatiska. Alla verkar sålda på det där. Igår stod Harald för kakbak och just nu sprider sig en doft från Linns äpplefrallor (vet inte om det verkligen fanns något som tidigare hette så, eller om hon kört någon form av skåpsrens för att undvika svin..) Nå väl, gott luktar det! ..fast det är klart. Lukten kan i och för sig komma från "toasdietenkillen" (för intresserade så är reglerna enkla. Två toas till lunch och två toast till middag. Riven ICA Basic ost och ett sprut ketchup emellan. Wolla! Bon appetit). ..eller så kommer det från nudelkillen (jag å namn alltså..) som kör på två paket nudlar till lunch. Två till middag. (Skulle även kunna tänka mig att han vid festligare tillfällen låter "spadet" vara kvar. Sim sala bim, soppa på nolltid!) //Elin
Jag är en 24 årig tjej som en dag tröttnade på gym, jobb och den lilla orten jag bodde på.
Spontant sökte jag istället en Fjäll&Friluftslivsutbildning i Åre.. och kom in.
Har aldrig åkt skidor, äger varken sovsäck, vandringskängor, stormkök eller kompass, har aldrig fjällvandrat eller åkt långfärdsskridskor.
Så fram tills Maj har jag lite att beta av på min To-do-Before-I-die-list.
Följ gärna med på min resa !